Felső tagozat épülete
Alsó tagozat épülete
Szent István Római Katolikus Általános Iskola, Pápa
line decor
  
Elérhetőségeink
Galériák
Könyvtár
line decor
 

 

 

 

 

 


 
 

 

   

 
 

Határtalanul 2019

Magyar történelmi és kulturális kincsek nyomában, Szlovéniában és Horvátországban, tengerparti látogatással Fiumében és Abbáziában
Beszámoló

Hetedikes diáktársaimmal, Saci nénivel és Rita nénivel már hetek óta nagy készülődésben voltunk. Sokat beszélgettünk a közelgő 4 napos kirándulásról. Osztályfőnökiórákon és az úgynevezett előkészítő órán próbáltunk minél több információt összegyűjteni Szlovéniáról és Horvátországról, valamint azokról a településekről, amelyeket útunk során majd meglátogatunk.
Útvonal: Pápa – Szlovénia (Lendva – Dobronak) – Magyarország (Őrimagyarósd) – Horvátország (Csáktornya, Varasd, Fiume, Zágráb)
A múlt kedden azt hiszem, senkit sem kellett külön ébreszteni, mert az izgalomtól már korán fent voltunk, türelmetlenül vártuk az indulást. Utazótáskákkal felpakolva mindenki pontosan érkezett a várkerti nagyparkolóba. Itt találkoztunk honismereti vezetőnkkel, Kiss Róberttel, aki a vajdasági Székelykevéről érkezett hozzánk. A búcsúzkodás után elindultunk Szlovénia irányába. De először még osztályfőnökeink ellenőrizték személyi igazolványunkat, mert csak érvényes okmányokkal szabad elhagyni hazánkat..
(A teljes beszámolót ide kattintva olvashatja.)
(képek)

Englertné Nyerges Rita projektvezető pedagógus

 

 

 

A "Határtalanul" Program keretében 33 hetedik osztályos tanulónk felvidéki kiránduláson vesz részt 2015. május 19 - 22 - ig.

Program>>

Támogatók:

- Emberi Erőforrások Minisztériuma

- Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

A "Határtalanul" Program bemutatása

Képek>>

 

 


>>vissza a lap tetejére
   

Kezdőlap, Iskolánkról, Névadónk, Dolgozóink, Osztályaink, Közzétételi lista, A tanév rendje, Csengetési rend, Versenyek, Diákönkormányzat, Manó Tanoda, Elérhetőségeink, Galériák, Könyvtár, Iskolánk képekben

Szent István Római Katolikus Általános Iskola, Pápa